Visgraat vloeren

Visgraat vloeren


Elegant en tijdloos: de visgraat vloer

Niets is zo veelzijdig als een visgraat vloer. Ze zijn er in verschillende legpatronen, kleuren en passen in vrijwel elke ruimte door het visgraat legverband. Daarnaast voegt ‘ie gelijk dat beetje extra sfeer toe aan elke ruimte. Maar waar vind jij de mooiste visgraat vloeren tegen de beste prijs? In ons assortiment natuurlijk! Wij hebben een ruim assortiment aan vloeren van merken zoals VTwonen en Ter Hurne. Bekijk snel ons assortiment!

Waarom kiezen voor een visgraat vloer?

Tijdloos en elegant: dat is een visgraat vloer! Dit bijzondere legpatroon wordt al eeuwenlang gelegd en is dus met recht een blijvertje onder de vloeren. Daarnaast past  de vloer in elk interieur. Ondanks dat het legpatroon vrij simpel is, geeft het aan elke ruimte een verfijnde uitstraling. Een visgraat vloer leggen is daarbij ook makkelijk zelf te doen. Maar uiteraard kan jij er ook voor kiezen om het leggen van de vloer aan ons over te laten!

PVC of Laminaat vloer?

De ene visgraat vloer is de ander niet. Want binnen deze vloeren vind je veel variatie! Denk bijvoorbeeld aan een PVC visgraat vloer, ideaal voor vloerverwarming of een laminaat visgraat vloer. Of net iets anders dan de visgraat, is de Hongaarse punt vloer. Voor iedere smaak en budget zit er een passende vloer bij. Want bij ons kan jij rekenen op de beste kwaliteit voor de beste prijs!

De mooiste visgraat vloeren in ons assortiment

Een visgraat vloer heb jij zó in huis als je deze via onze webshop bestelt. Een ruim assortiment is namelijk uit voorraad leverbaar zodat jij gelijk aan de klus gaat met jouw nieuwe vloer. Wil jij toch jouw nieuwe vloer zelf komen bekijken en ervaren? Dan zit er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. Hier staan onze vakmensen klaar om jou te helpen aan je droomvloer.