De perfecte vloer vinden met een moodboard! Terug naar nieuws


Het moodboard is weer helemaal in! We zien hem steeds vaker voorbij komen in populaire woonprogramma’s, maar ook zeker in onze eigen winkels.  Dat begrijpen we, want met een moodboard van je interieur laat jij duidelijk zien wat je smaak is. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van jouw wensen. Past een lichte of juist donkere PVC vloer  bij jouw stijl? Wij zoeken bij jouw moodboard de juiste vloer! 

moodboard

De waarde van een moodboard

Met een moodboard van jouw interieur vang je jouw ideale sfeer in één bord. Zo zie je in een oogopslag alles wat je graag in je eigen interieur wil zien. Doordat je jouw ideeën naar de praktijk brengt, zie je gemakkelijk of jouw ideeën allemaal bij elkaar passen. Misschien is een visgraat vloer geen goed idee en is een rustigere vloer een beter idee. Met een moodboard zie je wat wel en niet werkt en stuur je gemakkelijk bij! Zo heb je altijd een richtlijn als je jouw interieur aan het samenstellen bent en wordt het geen chaos.

Visualiseer jouw ideale interieur!

Tegenwoordig zijn er diverse websites waarin je binnen no-time een moodboard samenstelt. Platformen zoals Pinterest zijn daar een goed voorbeeld van! Houd je wat meer van knutselwerk? Dan is er ook nog de mogelijkheid om aan de gang te gaan met een schaar en lijm. Verzamel diverse tijdschriften en knip uit wat je mooi vindt om dit vervolgens op je moodboard te plakken. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om jouw interieur aan te passen op je vloer. Kies hiervoor eerst een vloer uit zodat je de rest van de kleuren en meubels hierop kan baseren.

Wij helpen jou aan de perfecte vloer die bij jouw moodboard past!

Heb jij jouw interieur moodboard compleet en zoek je hierbij de perfecte vloer? Dan helpen wij jou hier graag mee verder! Neem jouw board mee naar onze winkel en wij voorzien jou van een passend advies. Zo kies jij een vloer uit die aansluit op jouw wensen en helemaal bij jouw interieur past. Onze adviseurs staan voor jou klaar in een van onze vloerenwinkels in Nederland!

moodboard